ENCAUSTICIAN

THERA GRAM

 

Jeg er født i 1952 på Vesterbro i København. Jeg har altid været en kreativ person, måske derfor blev jeg bogbinder i første omgang, "det at bruge hænderne".Jeg startede med at male med olie i 1989 bare for sjov. Sidenhen uddannede jeg mig til pædagog og mit liv blev meget mere kreativt.Børn og unge som jeg arbejdede med skal som sagt beskeftiges . Så jeg begyndte at undervise i tegning, maling og ler til glæde for børnene i institutionenerne.

Bivoks startede jeg med i ca. 1995 og det har været mit foretrukne lige siden. Bivoks er giftfrit, og har de mest klare farver, og er nemme at have med at gøre.

 

Jeg er blevet undervist af Kirsten kildegaard i tegning og maling.

John Buckland fra Wales England har givet mig undervisning i voks-encaustic, i alle de tekniker der var på det givende tidspunkt.

 

Jeg er administrator I Encaustic-international Og Vokskunstnerne.

 

Mine malerier har været udstillet.

AOF. Købebhavn ø. -  Kvindedaghøjskolen Kbh s -  Sankt Stefans kirke i Kbh n.  -  Mystikkens Univers Kbh F, -  Kulturcentret Plyssen Kastrup. -  Roskilde Hallerne. -  Galleri Bredgade 22 Kbh k. -  Lægerne HC. Ørstedsvej Kbh F. -  Amager Fri Kbh s. -  Hillerød Kunstforenings forårs udstilling. -  Annaborg Hillerød. -  Hans Egedes kirke Kbh ø. - Nathanaels Kirke Kbh ø,